Wie ik ben, wat ik doe

Over mij

Mirriam Guljé

Ik ben 46 jaar, getrouwd, moeder van twee tienerdochters en baasje van een oude zwerfhond. Bij het Dolfinarium in Harderwijk werkte ik jarenlang met dolfijnen; daar heb ik geleerd om gedrag en patronen te herkennen en bij te sturen. Die ervaring helpt me nu thuis bij mijn kinderen, hond en een beetje bij m’n man...

Daarnaast heb ik me via intensieve opleidingen en trainingen ook professioneel ontwikkeld. Op de HBO-opleiding bij Psychodidact haalde ik mijn diploma als Psychosociaal Counselor. Deze stevige basis gebruik ik nu om praktische hulp te geven. Ik werk al enige jaren als burn-outspecialist en senior coach voor Instatera, ben ik running-therapeut, werk ik als outdoor instructeur voor Pole4 en als coach voor Lesstress.

Ik houd van mijn vak en het geeft me veel voldoening om de mensen met wie ik werk een duwtje in de goede richting te geven. Dat vereist ook van mij dat ik me voortdurend ontwikkel; door mijn kennis van het vakgebied op peil te houden, door jaarlijks trainingen te volgen, intervisie en supervisie. Ik onderhoud contacten met vakgenoten en volg de actualiteiten binnen mijn werkveld.

En trouwens, als het over burn-out en stress gaat, spreek ik uit ervaring. In het verleden ben ik twee keer omgevallen. En ja, hardleers…. Het was niet de makkelijkste tijd, maar wel erg leerzaam. En noodzakelijk. Ik werd gedwongen veel zaken net even anders aan te pakken dan ik gewend was. Die ervaring is nu een meerwaarde in de begeleiding van mensen die kampen met burn-out, overspannenheid of stress.

Hippocrates zei: “Niet de arts, maar het lichaam geneest de ziekte”. Mijn vertaling: “Niet jouw omgeving, maar jij geneest jezelf”. Ik wandel graag voor een korte tijd met je mee en maak mijzelf zo snel mogelijk overbodig.

“Ik had direct een goede klik met je tijdens de gesprekken. Het was fijn om mijn problemen te kunnen delen. Ik heb geleerd ermee aan de slag te gaan en dat aan te pakken wat ik zo moeilijk vind. Ik voel me weer vrij. Heel veel dank.”

__
__
Lees meer ervaringen

Benieuwd naar wat buiten counseling  jou kan brengen?

Neem gerust eens contact op om kennis te maken en te kijken wat ik voor je kan betekenen.