In concrete stappen naar herstel

Hoe werkt het?

1

Kennismaking

Voor een succesvol traject moet het klikken. Laten we elkaar dus eerst leren kennen. Pas na deze kennismaking beslis je of we samen verder gaan.
3

Afronding

Als je er aan toe bent ronden we het counseling traject af. Hoe ver ben je gekomen, zijn je doelen behaald, hoe wil je je verder ontwikkelen?
2

Start traject

Bij de start van ons counseling traject maken we samen een oplossingsgericht plan dat we gaan volgen. Gemiddeld bestaat een traject uit 6 tot 12 sessies (afhankelijk van de ernst van de klachten). We gaan zowel mentaal als fysiek aan de slag.
*mentaal: wat speelt er, wat heb je nodig, probleem aanpakken
*fysiek: ontspannen bewegen, ademhalingsoefeningen, rust en ruimte creëren

De kosten

Een sessie van 60 minuten kost € 80,-
Voor de intake, 75 minuten, reken ik € 40,-

Gemiddeld duurt een traject tussen de 6 en 12 sessies.

Eerst hebben we telefonisch contact en maken we kennis met elkaar. Daarna kunnen we een intake plannen. De intake is bedoeld om te kijken of de methodiek je aanspreekt, de werkwijze goed voor je voelt en of je een klik ervaart.

Omdat ik lid ben van beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ wordt mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Zie de  website van de NFG voor een overzicht.

Praktische informatie

06-24743300

mirriam@binnenstebuitencounseling.nl

Broek in Waterland

Het effect van buiten

Weer of geen weer... de sessies zijn altijd buiten in de natuur. Buiten zijn én in beweging zijn geeft energie en rust tegelijk.

Lees meer

Over mij

Ik ben 46 jaar, psychosociaal counselor van beroep,  buitensporter en natuurliefhebber. In een vorig leven was ik dolfijnentrainer. En ja, als het over burn-out gaat, spreek ik uit ervaring. Die ervaring zet ik nu in voor anderen.

Lees meer

Benieuwd naar wat buiten counseling  jou kan brengen?

Neem gerust eens contact op om kennis te maken en te kijken wat ik voor je kan betekenen.